Şifrem?
135 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir necdet uysal

-
2074043 Balıkesir haber necdet uysal 19386 inceleme

Burhaniye Zeytinde Marka Olacak
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir zeytin ve zeytinyağı işletmesinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye’nin zeytin ve zeytinyağında marka olacağını söyledi.
15.08.2016
Başkan Uysal Bu Habere Çok Kızdı
Burhaniye’de yayımlanan bir gazetede Burhaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelinin rüşvet aldığı, Belediye’ye ait kumların kaçırıldığı iddiaları gündeme getirildi. Burhaniye’de Önder adlı gazetenin bu yayını, Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı öfkelendirdi.
14.01.2016
Başkan Uysal’dan Uslu’ya Nazik Ziyaret
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Burhaniye’nin başarılı Belediye Başkanı Necdet Uysal, Gömeç Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Uslu’ya yönelik nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.
19.12.2015
Burhaniye’de Başkan Uysal İstişareye Önem Veriyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, yaptığı icraatlarda istişareye önem veriyor.
16.12.2015
Başkan Uysal Asıl Kahramanlara Teşekkür Etti
Burhaniye Belediyesi’nin yapına destek verdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla açılışı yapılan Burhaniye Pelitköy Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu açılışı kutlaması için Fiord otelde düzenlenen yemek sonrası Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yemekte servis yapan çalışanlarla bir araya gelerek sohbet etti.
09.12.2015
Burhaniye’de Başkan Uysal Engellileri Kabul Etti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Belediye Başkanı Necdet Uysal’da Türkiye Sakatlar Derneği üyelerini kabul etti.
03.12.2015
Başkan Uysal’dan İşletmelere Teşekkür Belgesi
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 2015 Mavi Bayrak sezonu kapsamında, ilçede bulunan işletmelere bitkisel atık yağlarını toplayarak gösterdikleri çevre duyarlılığından dolayı teşekkür belgesi verdi.
30.11.2015
Başkan Uysal Pazarı Gezdi
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Pazartesi günleri merkezde kurulan merkez pazarını ziyaret etti.
02.11.2015
Burhaniye’de Başkan Uysal’dan Toplu Açılış Töreni
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, 19 aylık hizmet döneminde yapılan işler için toplu açılış töreni yaptı.
19.10.2015
Ali Çetinkaya Caddesi Değişiyor
Burhaniye’nin merkezinde yer alan ve en işlek caddelerinden biri olan Ali Çetinkaya Caddesi için yapılması planlanan yeni düzenleme için Burhaniye Belediyesi tarafından kamuoyu yoklaması yapıldı.
06.10.2015
Yaşlılara Başkan Uysal’dan Ziyaret
Burhaniye Belediyesi Necdet Uysal yaşlılar günü kapsamında yaşlıları evlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
02.10.2015
Başkan Uysal Öğrencilere Başarı Diledi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte törenler düzenlenirken, törene katılan Belediye Başkanı Necdet Uysal, öğrencilere başarı diledi.
28.09.2015
Başkan Uysal Son Kontrolleri Yaptı
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Şarköy Mahallesi sınırları içinde, Avcılık ve Atıcılık Kulübü talebi üzerine yaptırdığı trap sahasının açılışı öncesinde, sahanın son kontrollerini yaptı.
03.09.2015
Burhaniye'de Belediyeden Teröre Karşı Sessiz Yürüyüş
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, önceki gün yapılan ve büyük katılımın sağlandığı teröre lanet mitingine siyasi propaganda malzemesi olacağı düşüncesiyle katılmayan Burhaniye Belediyesi dün, Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın öncülüğünde teröre karşı sessiz bir yürüyüş yaptı.
31.08.2015
Başkanı Necdet Uysal'dan Kadınlara Destek
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, kadın girişimcilerin önlerinin açılması için her konuda destek vermeye devam ettiklerini bildirdi.
18.08.2015
Başkan Uysal Medya İle Bir Araya Geldi
Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal plaj voleybol turnuvası ve 26 Burhaniye Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali için medya mensupları ile bir araya geldi.
11.08.2015
Tarım Kampı Ürünleri Öğrenciler Tarafından Satılıyor
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın, okulları tatil olan öğrenciler için başlattığı tarım yaz kampı projesi, devam ediyor.
29.07.2015
Burhaniye’de Trap Sahası Yapılıyor
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, yıllardır beklenen Trap atış sahası yapımı için start verdi.
28.07.2015
Başkan Necdet Uysal İftar Yemeği Verdi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal; Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarına iftar yemeği verdi.
13.07.2015
Başkan Arslan’dan Başkan Uysal’a Vefalı Davranış
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, Gömeç Belediye Başkanı Kazım Arslan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.
07.07.2015
Pelitköylü Öğrencilerin Başkan Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Hatay’ın Payas ilçesindeki yarışmada Tombik Türkiye üçüncüsü olan Pelitköylü öğrenciler Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı ziyaret etti.
24.06.2015
Burhaniye'de Başkan Uysal'dan Basın Açıklaması
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Körfez Belediyeler Birliğinin kapandığına ait haberler üzerine bir açıklama yaptı.
15.06.2015
Necdet Uysal Öğrencilerin Karne Sevincini Paylaştı
2014-2015 eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle Burhaniye genelinde yaklaşık 10 bin 500 öğrenci karnesi ile kavuştu.
12.06.2015
Ak Parti Edremit İlçe Seçim Bürosu Açıldı
AK Parti Edremit Seçim Bürosu açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayları, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, İlçe Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.
01.06.2015
Burhaniye’de Özel Sporculardan Başkan Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Adana’da yapılan kulüpler arası Özel Sporcular Atletizm Türkiye Birinciliğinde büyük başarı gösteren sporcular Başkan Necdet Uysal’ı ziyaret etti.
30.04.2015
Burhaniye’de Başkan Uysal Umrecileri Uğurladı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, umreye gidenlerin sayısı her geçen gün artarken, son umrecileri de Belediye başkanı Necdet Uysal uğurladı.
25.02.2015
Burhaniye’de Milli Satranççılara Yemek
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, kamp yapan satranç milli takımı oyuncuları, düzenlenen yemekte, Kaymakam Osman Yenidoğan ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile bir araya geldi.
18.02.2015
Yatırımlar İçin Ankara’da Bakanlıkları Ziyaret Ettiler
Balıkesir Burhaniye’ ye yapılacak olan yatırımlarla ilgili olarak, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte bakanlık, bakanlık yatırımların takibini yapıyor.
29.01.2015
Zeytin Ve Zeytinyağı Hasat Festivali Başladı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde bu yıl 11’ncisi düzenlenen Zeytin ve Zeytinyağı Hasat Festivali başladı.
23.01.2015
Burhaniye’de Başkan Uysal, Vekil Akova’nın Soru Önergesine Cevap Verdi
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, CHP Balıkesir Milletvekili Nedret Akova’nın soru önergelerine cevap verdi.
13.01.2015
Satrançta İlk Hamle Başkan Uysal’dan
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Satranç kulübünün düzenlediği, Satranç ta, Burhaniye Küçükler İlçe Birinciliği turnuvasının ilk hamlesini Belediye Başkanı Necdet Uysal yaptı.
13.01.2015
Bakan Yılmaz Burhaniye Belediyesi'nde
Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ı ağırladı. Belediye başkanı Necdet Uysal tarafından belediye önünde karşılanan Bakan Yılmaz, Başkan Uysal’ın makamında ilçe halkındab ilgiler aldı ve sohbet etti.
12.01.2015
Burhaniye'de Başkan Uysal Engellilerle Yılbaşı Kutladı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Zihinsel Engelli Gençlerin yılbaşı kutlamasına Belediye Başkanı Necdet Uysal da katıldı. Başkan Yardımcı Cemal Akkılınç ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Sevda Padem’in de hazır bulunduğu kutlamada büyük coşku yaşandı.
02.01.2015
Burhaniye’de Belediye Öğrencilere Kamp Yaptıracak
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, okullarda, “Bilgisayar Destekli Eğitim Sistemi”ni (MOBİDES) başlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal, öğrenciler için kamp projesi hazırladıklarını söyledi.
25.12.2014
Zihinsel Engellilerin Kına Gecesi Göz Kamaştırdı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, zihinsel engelli gençlerin düzenlediği kına eğlencesinde büyük coşku yaşandı. Kaymakam Osman Yenidıoğan ve Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın da izlediği gece de, kınanın ardından zeybek oynandı.
08.12.2014
Burhaniye’de Zihinsel Engellilere Kaymakam Ve Başkan Ziyareti
Balıkesir’in Burhaniye Kaymakamı Osman Yenidoğan ve Belediye Başkanı Necdet Uysal, Zihinsel Engeliler Derneği’ni ziyaret etti.
04.12.2014
35. Düdüklü Çeşmesi Bahçelievler Mahallesi’nde Hizmete Girdi
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Bahçelievler mahallesine verdiği sözü yerine getirerek, Düdüklü suyunun ikinci çeşmesini de yaptırdı.
02.12.2014
Uysal Öğrencilerle Sohbet Etti
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Ticaret Meslek Lisesi öğrencileriyle girişimcilik konusunda sohbet etti.
29.11.2014
Başkan Uysal’dan Yemeklerde Zeytinyağı Kullanın Uyarısı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki lokanta açılışına katılan Burhaniye Belediye başkanı Necdet Uysal, yemeklerde zeytinyağı kullanılmasını konusunda uyarıda bulundu.
28.11.2014
Direklerdeki Fanatik Yazıları Başkan Söktü
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, fanatiklerin elektrik direğine yapıştırdığı afişi söken Belediye Başkanı Necdet Uysal’a ilkokul öğrencileri de yardım etti.
17.11.2014
Başkan Uysal İcraatlarını Anlattı
Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, önceki döneminde olduğu gibi bu döneminde de örnek çalışmalara imza atabilmek için yoğun bir çalışma ve gayret içinde olduklarını belirtti.
12.10.2014
Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’dan Burhaniye’ye Tam Destek
Burhaniye Belediyesi Başkanı Necdet Uysal, Büyükşehir Körfez Koordinatör Daire Başkanı aynı zamanda Burhaniye Belediye Başkan yardımcılığı görevini sürdüren Cemal Akkılınç ile birlikte Burhaniye’de yapılması planlanan projeler ve Burhaniye’nin sorunları hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’u ziyaret etti.
30.09.2014
Burhaniye’de Başkan Uysal Dutluca’ya Sahip Çıktı
Balıkesir’inde Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, eski kaymakamlardan Bekir Şahin Tütüncü’nün gayretleriyle turizm köyü haline getirilen Dutluca Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
17.09.2014
Burhaniye’de Amfi Tiyatro İçin Kollar Sıvandı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, göreve geldiği günden bugüne kadar çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, sahada yürütülen işler dışında Burhaniye’yi kalkındıracak ve gelir kaynağı oluşturacak projelere de imza atmaya hazırlanıyor.
05.09.2014
Burhaniyede Başkan Uysal’a Sevgi Seli
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ak Partili Belediye Başkanı Necdet Uysal, kısa sürede yaptığı başarılı çalışmaları ve sevecen tavırlarıyla takdir toplarken, halkın sevgi seliyle karşılanıyor.
29.08.2014
Burhaniye'de Organik Ürün Bayramı
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinin Kırtık (köyü) Mahallesi’nin Madra Dağı eteklerindeki Sinekli Yaylası’nda yapılan organik tarımda başarı sağlanırken, Balıkesir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ile Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın da katılımıyla tanıtım yapıldı.
29.08.2014
İftar Yemeği, Yazlıkçıları Buluşturdu
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İmko Tatil Sitesindeki iftar yemeği tatilcileri buluşturdu. Kaymakam Osman Yenidoğan ve Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın da katıldığı iftar yemeğine 300 kişi katıldı.
14.07.2014
Ersoy ve Uysal'dan, Hasan Can'a Hayırlı Olsun Ziyareti
Balıkesir Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
10.07.2014
Burhaniye’de Başarılı Eğiticiye Başkan Teşekkürü
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye başkanı Necdet Uysal, başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Kurs Öğretmeni Özlem Tezcan’a teşekkür etti.
30.06.2014
Burhaniye’de El Emekleri Değerlenecek
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün düzenlediği yıl sonu sergileri devam ederken, sergi açılışlarına katılan Belediye Başkanı Necdet Uysal, kadınların ürünlerinin değerlendirilmesine yardımcı olacaklarını söyledi.
03.06.2014
Toplam Kayıt: 63   Sayfa: 1/2 [ 1 ]  [ 2 ] 
Balıkesir Önemli kişiler











Balıkesir Haber Başlıkları
güzel sanatlar  MHP adayı  güven operasyonu  ekim  toki  harun yüzüak  intihar  gazete  uyuşturucu  hazırlık maçları  kurtuluş  onyedi eylül üniversitesi  organize suç örgütü  il göç idaresi  minibüs  itiraz  jandarma  istihdam  balık  kaçak midye  İsmail Damar  Yaşar Evci  Bandırma Belediyesi  Kemal Yenigün  6 eylül  balya  AKP milletvekili adayları  milli park  test merkezi  büyükşehir  altıeylül aday adayları  Refik Özbal  Nail Akkeçi  lokantacılar odası  maden kazası  çağrısı  Silahlı çatışma  tarım arazisi  Sedat Pekel  ceza  atlet  AKP Aday Adayı  necdet uysal  Nurettin Güney  tatil  Büyükşehir Gazeteciler Derneği  Halk Eğitim Merkezi  Cemalettin Özden  maki  seçim sonucu  müdürlük  trafik  çocuk  Altıeylül Belediye Meclis Üyesi Adayları  işkur  Halk Eğitimi Merkezi  planlama  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti  kayıp  domates  Emin Ermişler  Müsiad  Rıdvan Gider  Necmi Çetin  Murat Avcıoğlu  Hüseyin Tanrıverdi  antik kent  Küçüköy  Kasım Bostan  Hayvancılık  Zeytinli Rock Festivali  kapıdağ  motor  Karesi Aday Adayı  Çadır Kamp  ülkücüler  maç  Birol Demirel  Kaçırılan Kız  strateji  Hemşire İntiharı  göçmen  sahte  Ekrem Yavaş  Kumar  kırtasiye  süper amatör  Kongre  torna  haluk uğur  Sefer Akdağ  belediyesi meclis üyesi adayları  Recep Ahmet Mercan  Mustafa Gürcanlar  Belediye Başkanı  çeltik  Sahte Rakı  Selim Avcıoğlu  kamyonet  AKP 6 eylül adayları 

Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir necdet uysal

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi