Şifrem?
83 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir Zekai Kafaoğlu

-
1946384 Balıkesir haber Zekai Kafaoğlu 15754 inceleme

Balıkesir'de Akıllı Trafik Sistemi Devreye Girdi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Trafik Yönetim Sistemi ve Balıkesir Trafik Kontrol Merkezi'ni tanıttı.
11.01.2019
Balıkesir Temiz Su İçmeye Devam Edecek
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirlilerin güvenli ve sağlıklı suyu musluklardan gönül rahatlığı ile içebilir durumda olduklarını söyledi.
20.12.2018
Kafaoğlu, Bandırma Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.
08.11.2018
Kafaoğlu'ndan Manyas ziyareti
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Manyas ilçesini ziyaret etti.
25.09.2018
Savaştepe Millet Parkı'nın Temeli Atıldı
- Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: - "Kur ve döviz savaşı başlattılar ama asla durmayacağız asla yılmayacağız bu millete asla diz çöktüremeyecekler"
20.09.2018
Balıkesir'de Millet Kıraathanesi'nin Temeli Atıldı
- İsmail Akçay Parkı'nda yaptırılan ve içinde restoran, kafeterya, kütüphane, toplantı salonu ile sosyal alanların bulunacağı Millet Kıraathanesi'nin temeline ilk harç, törenle atıldı - Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: - "Millet Kıraathaneleri ve Millet Bahçeleri direkt halka hitap etmek ve onlara dokunmak için önemli unsurlar"
18.09.2018
Balıkesir'deki Sağanak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Bandırma ve Erdek ilçelerinde 13 Eylül'deki şiddetli sağanağın ardından yaşanan su baskınlarına ilişkin, açıklamalarda bulundu.
17.09.2018
Altyapı Sorunları Sona Erecek
- Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: - "Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Balıkesir'in artık yol ve su sorunu ortadan kalkacak"
17.09.2018
Balıkesir'de Sağanak
Bandırma ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu: "Ekiplerimiz 150 civarında iş yerinin su baskınından etkilendiğini ifade ediyor. Bandırma ve Erdek arasındaki Düzler mevkisinde su birikintisinden dolayı trafik tıkandı. Burada araçlarında mahsur kalan 125 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı"
14.09.2018
Edincik'e RoRo Limanı Yapılması Planlanıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Erdek limanı ve şehir içi trafiğinin yükünü azaltmak için Erdek Körfezi’nde bulunan Edincik'e RoRo limanı yapılmasının planlandığını söyledi.
04.06.2018
Başkan Kafaoğlu, Balıkesir İçin Projelerini Anlattı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bu yıl içinde gerçekleştirecekleri projeleri tanıttı.
27.02.2018
Bakan Özhaseki, Başkan Kafaoğlu'nu Ziyaret Etti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki (sağda), Bitlis'in Hizan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu'nun cenaze töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu (solda) ziyaret etti.
23.01.2018
Arap İş Adamları Bandırma'da Yatırım İmkanlarını Araştırdı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun davetiyle 9 Arap ülkesinden kente gelen 30 iş adamı, Bandırma ilçesinde yatırım olanaklarını inceledi.
13.01.2018
Balıkesir'de Yatırım Yapmak İsteyen Acele Etmeli
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kentte yatırım yapmak isteyen yabancı iş adamlarının acele etmesi gerektiğini belirterek, "Yatırım yapmak için yarın çok geç olabilir. Elinizi çabuk tutun." dedi.
12.01.2018
Balıkesir 9 Ülkeden 30 Yatırımcıyı Ağırlıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun davetiyle kente 9 ülkeden 30 yatırımcı geldi.
11.01.2018
Balıkesir Yabancı Yatırımcıyı Ağırlayacak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun daveti üzerine 9 ülkeden 50'ye yakın yatırımcı Balıkesir'e gelecek.
09.01.2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir'de Vatandaşlarla Buluştu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret sonrası kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlar ile sohbet etti.
27.11.2017
BBB Başkanı Kafaoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, muhtarlarla buluştu.
20.11.2017
Altıeylül Belediye Başkanlığına Hasan Avcı Seçildi
Zekai Kafaoğlu'nun Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla boşalan Altıeylül Belediye Başkanlığına Hasan Avcı seçildi.
11.11.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Kafaoğlu Seçildi
Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti'nin adayı, merkez Altıeylül ilçe Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu seçildi.
07.11.2017
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Kafaoğlu Oldu
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin adayı merkez ilçe Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu.
07.11.2017
Başkan Kafaoğlu Maaşının Tamamıyla Forma Satın Aldı
Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinin Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, TFF 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a destek olmak amacıyla maaşının tamamıyla takım forması satın aldı.
11.08.2017
Başkan Kafaoğlu'ndan Yaz Okullarına Ziyaret
Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yaz okulu kapsamında Altıeylül Belediye Spor Kulübü tarafından verilen tekvando, judo ve futbol kurslarında öğrencilerle bir araya geldi.
20.07.2017
Balıkesirspor Taraftarından Başkan Kafaoğlu'na Teşekkür Ziyareti
Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Sezer Öztürk, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nu, Balıkesirspor için başlattığı destek çağrısı üzerine, teşekkür ziyaretinde bulundu.
16.06.2017
Başkan Kafaoğlu'ndan Balıkesirpor'a Destek
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, bağışlama sözü verdiği maaşını Balıkesirspor Kulübü'ne teslim etti.
15.06.2017
Altıeylül'de, Türkçe Tabelaya Geçiş Başladı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, tabelasını Türkçeleştiren esnafı ziyaret etti.
14.06.2017
Başkan Kafaoğlu Balıkesirspor'a Maaş Desteği
Balıkesir'in merkez Altıeylül İlçe Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçiren TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a 2 maaş bağışında bulundu.
08.06.2017
İlk Doğum Günü Pastasını 86 Yaşında Kesti
Balıkesir'in merkez ilçesi Altıeylül'de yalnız yaşayan Sebahattin Keskinkılıç, 86. doğum gününü, kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile kutladı ve ilk kez pasta kesti.
02.03.2017
Başkan Kafaoğlu Meslektaşlarıyla Buluştu
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ile Diş Hekimleri günü dolayısıyla Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, meslektaşları ile buluştu.
23.11.2016
Kafaoğlu: 15 Temmuz Ruhunu Yaşatacağız
Muhtarlarla bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ilçede yapımına başlanan anıt ile 15 Temmuz darbe şehitlerinin ruhunu yaşatacaklarını söyledi.
09.11.2016
Başkan Kafaoğlu'ndan Havuz Daveti
3 ay boyunca belirli saatlerde işletmeciliğini Altıeylül Belediyesi’nin üstlendiği Atatürk Yüzme Havuzu’nu gezen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tüm vatandaşları çocukları ile birlikte havuzda yüzmeye ve sıcak yaz günlerinde serinlemeye davet etti.
08.08.2016
Başkan Kafaoğlu Kızılay Çadırında
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte Anafartalar Caddesi üzerinde kan bağışlarının kabul edildiği Kızılay Çadırını ziyaret etti.
29.06.2016
Başkan Kafaoğlu Almanya'da
Almanya’da düzenlenecek olan Almanya Balıkesirliler Günü etkinliklerine giden Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu UETD’yi de ziyaret etti, Balıkesir’li olan Genel Sekreter Bülent Bilgi ile görüş alışverişinde bulundu.
12.05.2016
Başkan Kafaoğlu, Görev Süresini Değerlendirdi
Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, göreve geldiği 2 yıllık görev süresini değerlendirdi.
05.04.2016
Kafaoğlu, Hastane İnşaatını İnceledi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ile birlikte yapımı devam eden 850 yataklı bölge hastanesi inşaatını gezdi, incelemelerde bulundu.
30.03.2016
İşkur ile Altıeylül Belediyesi Elele
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, İŞKUR ile yapılan protokol gereği kırsal mahallelerde hizmet veren ekipleri ziyaret etti. Köylüköy mahalle kırsalında çalışan ekiplere sürpriz ziyaret gerçekleştiren Kafaoğlu, çalışanlara karanfil dağıttı, hal hatırlarını sordu.
16.03.2016
Altıeylül'den Diyarbakır'a 10bin Höşmerim
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettirmek için höşmerim, peynir ve ekmek gönderdik. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yüreğimiz onlarla birlikte atıyor” dedi.
24.02.2016
Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'ndan Yerli Malı Kullanın Çağrısı
04.02.2016
Altıeylül'den Havran'a Nezaket Ziyareti
Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy’u makamında ziyaret etti.
19.01.2016
'Allah Kimseyi Vatansız Bırakmasın'
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Havran yolunda trafik kazası geçiren ve Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavileri süren göçmenleri ziyaret etti, kazada yaralanan çocuklara oyuncak verdi, oyun oynadı; devletin sıcak elinin yanlarında olduğunu hissettirdi.
11.01.2016
ALGEM'den Mezun Oldular
Altıeylül Gelişim Merkezi (ALGEM)’de düzenlenen kurslardan mezun olan kursiyerler sertifikalarını aldı. Kurs süresince yapılan faaliyetlerin sergilendiği, Sergi Açılışı’nın da yapıldığı törene Altıeylül Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Ak PARTİ İl Başkanı Dinçer Orkan, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Altıeylül İlçe Halk Eğitim Müdiresi Süreyya Eray, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri , Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.
08.01.2016
Gözlerinde İnanç Var
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Konya’da düzenlenen judo müsabakalarında namağlup şampiyon olan Altıeylül Belediyespor Kulübü bayan takımını ve üçüncü olan erkek takımını ziyaret ederek, sporcuları tebrik etti, kutladı.
08.01.2016
Başkan Kafaoğlu Uluslararası Kongreye Katıldı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Antalya'da düzenlenen '4. Uluslararası Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Kongresi'ne katıldı.
07.12.2015
Başkan Kafaoğlu’na Engellilerden Ziyaret
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Sakatlar Derneği Başkanı Zeki Uslu ve dernek üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.
02.12.2015
İzciler Başkanı Şenlendirdi
Hatice Fahri Eğinlioğlu İlkokulu izcileri Başkan Zekai Kafaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, söyledikleri şarkılarla başkanı şenlendirdiler.
01.12.2015
Altıeylül Belediyesi’nden Balıkesirspor’a Ziyaret
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Feyyaz Çiftçi’yi ziyaret etti.
19.11.2015
Balıkesirspor’dan Kafaoğlu’na Ziyaret
Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti.
18.11.2015
Başkan Kafaoğlu, Genç Kızı Tekrar Okula Başlattı
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 4 çocuklu Çelikkol ailesinin kızları Hanife’nin okula yeniden başlamasına yardımcı oldu.
11.11.2015
Görme Engelli Öğrencinin Konuşan Tablet Sevinci
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Gazi İmam Hatip Ortaokulu son sınıf öğrencisi görme engelli Esra Kaya’ya konuşabilen tablet hediye etti.
09.11.2015
Başkan Kafaoğlu Seçim Sonucunu Değerlendirdi
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu 1 Kasım seçimleri sonrasında değerlendirmede bulundu.
02.11.2015
Toplam Kayıt: 147   Sayfa: 1/3 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ] 
Balıkesir Önemli kişiler











Balıkesir Haber Başlıkları
haluk uğur  dsp  iftar  muz  Refik Özbal  intihar  Recep Karakuş  mysia  bakımevi  Organize Suç  elektrik  Zeytinli Rock Festivali  sarımsaklı plajı  balık hali  ziynet  Bonzai  gökçen  otobüs kazası  Emrah Ayyıldız  Belediye başkanı adayı  Mustafa Canseven  kaçak midye  Zerrin Eğrioğlu  belediye seçimleri  motor  Fırıncılar Odası  karesi  bıçaklama  yakalandı  Organize Sanayi  hasat  mustafa güner  Hemşire İntiharı  AKP milletvekili adayları  kamyon  Selim Avcıoğlu  Dr. Arzu Kaynak  maki  asayiş  gözaltı  göçmen  domates  başkan adayı  festival  havran  rekolte  elektrik direği  Altıeylül Yeni Belediye Başkanı  yunan  CHP  Silahlı çatışma  patlama  Milletvekili Namık Havutça  Cemalettin Özden  3 şüpheli  silahlı saldırı  AKP 6 eylül adayları  dosluk maçı  Belediye Meclisi  sergi  kapya  futbol  Ahmet Akın  yeni hastane  balıkesirspor-trabzonspor maçı  ağaç işleme  kapıdağ  mazbata  Kongre Merkezi  sinema günleri  boğulma  yol durumu  denetim  başpehlivan  MHP adayı  Aşk intiharı  milletvekili  seyir terası  Şevket Barkır  Birol Demirel  kurtuluş  Ahmet Turhan  zeytinyağı fabrikası  ayran  yağcıbedir  erdek  milli park  trafik  Balıkesirspor  Belediye Başkanı  turizm  sanat  Tarım  balkes  AKP aday adayları  yöresel lezzet  süper amatör  japonya  kovalamaca  chp belediye baskan adayi 

Son Günlerin Haberleri
25.04.2024 Tarihli Haberler
24.04.2024 Tarihli Haberler
23.04.2024 Tarihli Haberler
22.04.2024 Tarihli Haberler
21.04.2024 Tarihli Haberler
20.04.2024 Tarihli Haberler
19.04.2024 Tarihli Haberler
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Zekai Kafaoğlu

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi