Şifrem?
49 Kişi Online WebMail   Bize Yazın

Balıkesir Öğrenci

-
1938945 Balıkesir haber Öğrenci 52848 inceleme

Jandarma Trafikte Yaya Önceliğini Anlattı
Toplum Destekli Güvenlik Hizmetleri kapsamında, Karesi ilçesinde bulunan Şamlı Şehit Mustafa Adışen Ortaokulunu ziyaret eden Jandarma ekipleri öğrencilere trafikte yaya önceli hakkında eğitim verdi.
24.10.2019
Üniversite Öğrencileri, Kula-Salihli Jeoparkı'nı İnceledi
Balıkesir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü öğrencileri, Salihli-Kula Jeoparkı'nda "Yer Bilimleri" eğitimi aldı. 
23.10.2019
Balıkesir'de Öğrencilerden Barış Pınarı Harekatı'na Destek
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe  destek için yürüyüş düzenlendi.
18.10.2019
Balıkesir'deki İlkokullarda Çevre Bilinci Eğitimi
Çocuklarda çevre bilinci oluşturmak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ilkokul öğrencilerine yönelik çevre eğitimleri sürüyor. 
18.10.2019
Medeniyetimizde İslami ve İslami Olmayan İlimler Diye Bir Şey Yoktur
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bizim medeniyetimizde İslami ve İslami olmayan ilimler diye bir şey yoktur. Astronomi, tıp, coğrafya, fizik öğrencisi de İslami ilim tahsil eden bir öğrencidir." dedi. 
05.10.2019
Bigadiç'te 'Kütüphanede Buluşuyoruz' Projesi
Bigadiç'te, kitap okuma oranını yükseltmek amacıyla ilçe merkezinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerdeki öğrencilerin katılımıyla "Kütüphanede buluşuyoruz" projesinin ilk buluşmasını gerçekleştirildi.
04.10.2019
Bandırma'da Yabancı Öğrenci Sayısı Bini Aştı
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde, 2019-2020 eğitim-öğretim yılında öğrenim gören yabancı öğrenci sayısı bini aştı.
02.10.2019
Geleceğin Oto Ekspertiz Uzmanları Bu Okulda Yetişiyor
Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde bir meslek lisesinde kurulan "Oto Test ve Ekspertiz Merkezi"nde hem dışarıdan gelen araçların kontrolleri yapılıyor hem de öğrencilere uygulamalı ekspertiz eğitimi veriliyor.
27.09.2019
Vali Yazıcı'dan Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulunarak, öğrencilerin hazırladıkları proje ve çalışmalar ile atölyeleri inceledi.
25.09.2019
60 Öğrenci Kaşıntı Şikayetiyle Tedavi Altına Alındı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bir okuldaki 98 öğrenci, yüzlerinde kaşıntı ve yanma şikayetleri nedeniyle hastaneye götürüldü.
19.09.2019
Yabancı Öğrenciler, Antandros Antik Kenti'ni Gezdi
Edremit ve Şişli Rotary Kulüplerinin ortaklaşa hazırladığı proje kapsamında Bulgaristan, Makedonya, Arnavutluk ve Kosova'dan gelen mimarlık fakültesi öğrencileri Antandros Antik Kenti'ni gezerek incelemelerde bulundu.
16.09.2019
Balıkesir'de Otomobilin Çarptığı Üniversite Öğrencisi Yaralandı
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, yolun karşısına geçmeye çalışan üniversite öğrencisi, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
14.09.2019
Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı
Balıkesir'in merkez Karesi ilçesinde yeni açılan Ali Hikmet Paşa İlkokulundaki törende öğrenciler şiirler okudu, halk oyunu ve tekvando gösterileri sundu.
10.09.2019
Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinden Sokak Konseri
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Sebahat-Cihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla açık alanda konser verdi.
09.09.2019
İlber Ortaylı'dan Rus Öğrencilere Osmanlı Türkçesi Dersi
Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Moskova Devlet Üniversitesi Türkoloji Bölümünde eğitim gören Rus Türkologlar ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde başlayan "Osmanlıca Yaz Okulu"nun açılış programında bir araya geldi.
21.08.2019
Kurumuş Ağaç Köklerini Sanat Eserine Dönüştürdüler
Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki bir anaokulunun öğrencileri, doğada buldukları ağaç köklerinden yaptıkları eserleri sergiledi.
07.08.2019
Görme Engelliler Sesli Düzenek İle Banknotları Ayırt Edebilecek
Balıkesir Lisesinde eğitim gören bir grup öğrenci, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfının (TTGV) "Yarınını İnşa Et" dijital dönüşüm eğitim programı kapsamında, görme engellilerin alışveriş yaparken kağıt paraları ayırt edebilmesi için proje geliştirdi.
22.06.2019
Sındırgı'da Öğrenciler 8 Ton Atık Topladı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, öğrencilere çevre bilinci aşılanması için "Temiz toplum, temiz çevre" sloganıyla yürütülen "Geleceğini Çöpe Atma Projesi" kapsamında 8 ton 170 kilogram atık toplandı.
15.06.2019
Balıkesir Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
Balıkesir Üniversitesinden 2018-2019 öğretim yılında mezun olan 7 bin dolayındaki öğrenci için Atatürk Stadyumu'nda tören yapıldı.
15.06.2019
Balıkesir Üniversite Sıralarında 51 Ülkeden Misafir Ağırlıyor
Balıkesir'e dünyanın farklı coğrafyalarından gelerek yükseköğrenimlerini sürdüren 653 öğrenci, eğitimini aldıkları branşlarda kendilerini en iyi şekilde yetişerek döndüklerinde ülkelerine yararlı bireyler olmayı hedefliyor.
10.06.2019
Çocuk Kütüphanesi Velileri de Kitap Kurdu Yaptı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 3 ay önce hizmete giren Piyade Uzman Çavuş Hasan Öztürk Millet Kütüphanesi bünyesinde 6-13 yaş arası çocuklar için tasarlanan kütüphaneye gelen öğrencilerin velileri, çocuklarını beklerken kitap okuyarak boş zamanı değerlendiriyor.
30.05.2019
Gençler İçin Yeni Bir Pencere Projesinde Sertifika Töreni
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Bandırma Meslek Yüksekokulunun gemi inşaatı programı ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) iş birliğinde yürütülen "Gençler İçin Yeni Bir Pencere" projesi kapsamında CTP ve kompozit üretimi eğitiminde başarılı olan öğrencilere törenle sertifikaları verildi.
23.05.2019
Yetenek Avcıları Çocukları Sporla Geleceğe Hazırlıyor
Balıkesir'de, ilin plaka numarasından hareketle "Sporda Yetenek 10'la Gelecek" adı verilen ve çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak tutulması hedeflenen proje kapsamında farklı spor branşlarında 39 binden fazla öğrenciye ulaşıldı.
22.05.2019
Atatürk'ün Samsun'a Çıkışının 100. Yılında Atabarı Oynadılar
Balıkesir Atatürk Anıtı'nda bir araya gelen bin 19 öğrenci, aynı saatte atabarı oynadı. 
20.05.2019
Ayvalık'ta Karma Resim Sergisi
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde ressam Emine Alışık, eğitim verdiği öğrencileriyle karma resim sergisi açtı.
20.05.2019
Okulda Yetiştirdikleri Fideleri Pazarda Satıp Girişimciliği Öğrendiler
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi, tohumdan yetiştirdikleri fideleri pazarda satarak girişimciliğin en önemli aşamalarından pazarlama sürecini deneyimledi.
20.05.2019
Kediyi Kurtarmak İçin Çıktığı Ağaçtan İtfaiye Yardımıyla İndi
Balıkesir’in Gömeç ilçesinde, ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için çıktığı ağaçtan inemeyen kız öğrenciye itfaiye ekipleri yardım etti. 
17.05.2019
Koyun Kırkarak Harçlıklarını Çıkarıyorlar
 Balıkesir'in Manyas ilçesindeki Salur Anadolu Teknik Meslek Lisesi Hayvan Sağlığı Bölümü öğrencileri, Bandırma'daki Koyunculuk Araştırma Enstitüsünde yetiştirilen koyunları kırkarak hem harçlıklarını çıkarıyor hem de mesleki tecrübe ediniyor.
16.05.2019
Kuveyt Türk'ten Meraklı Kaşiflere Kodlama ve Robotik Eğitimi
Kuveyt Türk, gelecek nesilleri teknolojinin temel yapı taşı olan kodlama eğitimiyle tanıştırmak için başlattığı 1010 Kaşif Projesi kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.
15.05.2019
Kadın Gözüyle Edremit’te Bahar Resim Sergisi Açıldı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde Ceyda Güneş ve 8 öğrencisi tarafından yapılan Edremit’i anlatan karma yağlı boya resimlerin yer aldığı sergi açıldı.
14.05.2019
Canbey, Sahurda Üniversite Öğrencilerine Menemen Yaptı
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, ramazan ayı dolayısıyla konuk olduğu üniversite öğrencilerine sahurda menemen yaptı.
13.05.2019
Teknoloji Bağımlılığı'na Tiyatro Oyunuyla Dikkati Çektiler
Balıkesir'in Manyas ilçesinde bir grup ortaokul öğrencisi, öğretmenleri tarafından kaleme alınan "Z Mahallesi" oyununu sahneye koyarak teknoloji bağımlılığına dikkati çekti. 
10.05.2019
Cep Harçlıklarıyla Akülü Tekerlekli Sandalye Aldılar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, ilkokul öğrencileri hayata geçirdikleri bir proje kapsamında ihtiyaç sahibi bir engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
07.05.2019
Çanakkale Şehitleri İçin Pedal Çeviriyorlar
Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümü dolayısıyla bisikletlerle İzmir'den yola çıkan Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu (EBİT) üyesi 39 öğrenci Balıkesir’in Edremit ilçesine geldi.
30.04.2019
Erdek'te Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Sergisi
Balıkesir'in Erdek ilçesinde öğrenciler tarafından atıkların geri dönüşümüyle hazırlanan eşyalar sergilenmeye başlandı.
29.04.2019
Türkiye'nin Master Şef'leri Bu Okulda Yetişiyor
Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Turizm Fakültesinin gastronomi programında okuyan öğrenciler, beş yıldızlı otellerin mutfaklarını aratmayan okulda gördükleri uygulamalı derslerle geleceğin gurmeleri ve şefleri olma yolunda ilk adımlarını atıyor.
29.04.2019
Lise Öğrencileri Erdek Cumhuriyet Alanı'nda Kitap Okudu
Erdek Anadolu Lisesi öğrencileri, Balıkesir Valiliğinin uyguladığı Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) etkinlikleri kapsamında Erdek Cumhuriyet Alanı'nda kitap okudu.
27.04.2019
Balıkesir'de Öğrencilere Taciz İddiası
Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, bir ilkokulda görev yapan rehber öğretmen, iki erkek öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.
26.04.2019
Bandırma'da Kağıt Model Uçak Yarışması
Türk Hava Kurumu (THK) Bandırma Şubesi tarafından "Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme (BENGİ) Projesi" kapsamında ilk ve orta dereceli okul öğrencilerine yönelik "Kağıt Model Uçak Yarışması" düzenlendi.
25.04.2019
Trafik Kazasında Ölen Lise Öğrencisi Toprağa Verildi
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren lise öğrencisi, memleketi Manyas'ta toprağa verildi.
09.04.2019
Balıkesir'de 2. Çocuk Kongresi Yapıldı
Burhan Erdayı İlkokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen "2'nci Çocuk Kongresi" öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.
08.04.2019
Kütüphane Kitaplarını Elden Ele Taşıdılar
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri, kampüs kütüphanesinin kitaplarını elden ele taşıyarak raflara yerleştirdi.
13.03.2019
Zeytin Çekirdeğinden Yalıtım Malzemesi Ürettiler
Balıkesir'in Edremit ilçesinde iki lise öğrencisi, zeytin çekirdeği kullanarak ısı, ses, su, radyasyon ve zehirli gazların yanı sıra kötü kokuları da yalıtabilme özelliğine sahip malzeme üretti.
04.03.2019
Balıkesir'de İlkokul Öğrencisinden Atık Pil Projesi
Balıkesir'in Havran ilçesinde ilkokul 2. sınıf öğrencisi, çevre dostu proje geliştirdi.
21.02.2019
Yabancı Öğrencilere Arapça Dil Kampı
Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Uluslararası İlahiyat Programı öğrenimi gören 15 ülkeden 21 öğrenci, Türk Diyanet Vakfınca Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen Arapça Dil Kampı'na katıldı.
28.01.2019
Narkotik Eğitim Tırı Bandırma'da
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinin bir projesi olan Narkotik Eğitim Tırı'nda Balıkesir'in Bandırma ilçesindeki lise öğrencilerine uyuşturucunun zararları anlatıldı.
17.01.2019
Manyas'ta Servis Şoförlerinden Öğrencilere Kitap Hediyesi
Balıkesir'in Manyas ilçesindeki servis şoförleri, ilkokul 1. sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak kitap hediye etti.
15.01.2019
Kitap Ayracı Satarak Sokak Köpeğinin Tedavisine Katkı Sağladılar
Balıkesir'de bir grup ortaokul öğrencisi, kendi yaptıkları kitap ayraçlarını satarak hasta bir sokak köpeğinin ameliyat edilmesine katkı sağladı.
15.01.2019
Balıkesir'de Öğrenciler Umre Ziyareti Kazandı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 1. Bandırma Liselerarası Sevgili Peygamberimizin Hayatı Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler umre ziyareti kazandı.
28.12.2018
Balıkesir'de Gıda Zehirlenmesi Şüphesi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde sınıf arkadaşlarının ikram ettiği şekerlerden yiyen 40 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelerde tedavi altına alındı.
25.12.2018
Toplam Kayıt: 1410   Sayfa: 1/29 [ 1 ]  [ 2 ]  [ 3 ]  [ 4 ]  [ 5 ]  [ 6 ]  [ 7 ]  [ 8 ]  [ 9 ]  [ 10 ]  [ 11 ]  [ 12 ]  [ 13 ]  [ 14 ]  [ 15 ]  [ 16 ]  [ 17 ]  [ 18 ]  [ 19 ]  [ 20 ]  [ 21 ]  [ 22 ]  [ 23 ]  [ 24 ]  [ 25 ]  [ 26 ]  [ 27 ]  [ 28 ]  [ 29 ] 
Balıkesir Önemli kişiler

















Balıkesir Haber Başlıkları
AKP Aday Adayı  orta doğu  yağcıbedir  kırtasiye  narkotik  manyas  kadına şiddet  çalıştay  belediye seçimleri  yasa dışı  sağlık  maddi sıkıntı  Kadın Girişimçi  Feridun Süzer  Protesto  milli mücadele  pehlivan  otobüs kazası  İsmail Aynur  Metin Özgür  uyuşturucu  aday  kapıdağ  Esrar  yetiştiricilik  transfer yasağı  Kasım Bostan  ali gürbüz  baskın  sarımsaklı  Yılbaşı  itiraz  naim bostan  milli  Yaşar Evci  yolcu otobüsü  başkan adayı  Levent Gökalp  bakımevi  mysia  yasak  bayram namazı  alkol  rekolte  Osman Kılıç  spor toto  Emin Ermişler  radar  tren kazası  İsmail Uğu  çocuk kongresi  saadet partisi  Kocaseyit Havaalanı  karadenizliler  atolye  tarım arazisi  çalışma  Emrah Ayyıldız  karesi  narkotik köpeği helyus  AKP 6 eylül adayları  Refik Özbal  yumurta  ihale  ekim  Emine Erdem  motor kazaları  erdek  ahmet efe  polis  Hırsızlık  Ramazan Bahçavan  Seçim  Halk Eğitimi Merkezi  yerli  chp belediye baskan adayi  motor kazası  aşure  kamyonet  köpek  MHP adayı  Berberler odası  zincirleme kaza  etkinlik  Yılmaz Arslan  Anket  Edremitte kim önde  çınar koyu  huzur operasyonu  MHP adayları  Karesi AK Parti Adayı  uyuşturucu operasyonu  boğulma  milli kuvvetler  toprak kayması  yeni bölge hastanesi  Tuncay Kılıç  Harun Ertaş  ihtiyaç  restore 

Son Günlerin Haberleri
18.04.2024 Tarihli Haberler
17.04.2024 Tarihli Haberler
16.04.2024 Tarihli Haberler
15.04.2024 Tarihli Haberler
14.04.2024 Tarihli Haberler
13.04.2024 Tarihli Haberler
12.04.2024 Tarihli Haberler
11.04.2024 Tarihli Haberler
10.04.2024 Tarihli Haberler
09.04.2024 Tarihli Haberler
08.04.2024 Tarihli Haberler

Haber Arama
Kelime :
Tarih :
Kriterlerin En Az Birini Girin !

Balıkesir Firmalar
Balıkesir Ürünler
Balıkesir Reklam
Haberler
Resim Galerileri
Balıkesir
Bandırma
Edremit
# #
Balıkesir Öğrenci Yurtları
Balıkesir Kahvaltı Mekanları
Web Sayfası Talep Formu
Firmanı Ücretsiz kaydet
Balıkesir Öğrenci

Copyright © 1997 - 2024 balikesir.com Bize Yazın      Kullanıcı Sözleşmesi       Kvkk Bilgilendirmesi